Utbildning

Leverantörer av utbildningar inom det immaterialrättsliga området är välkomna att på denna hemsideflik presentera sig och länka till aktuellt utbildningsutbud på sin egen hemsida. Policy för denna hemsideflik finns här.

IP-akademin

IP-akademin drivs sedan januari 2012 av Trona Patentrådgivning AB och har ett utbud av kurser inom både patentjuridik, patentpraxis och varumärken. Våra föreläsare hämtas bland kvalificerade IP-handläggare med goda kunskaper om de ämnen som behandlas. De flesta har även lång erfarenhet av utbildning.

Vi erbjuder både kurser som inriktar sig på EQE och kurser för den som vill bli svenskt auktoriserat patentombud. Vi har även kurser för IP-assistenter på olika nivåer. Utbildningsprogrammen tas fram i samråd med IP-akademins engagerade föreläsare och kunder.

Kursprogrammet är indelat i grundkurser, fortsättningskurser och rena tentaförberedande kurser. Vi erbjuder även fristående kurser och seminarier inom det immateriella rättsskyddet, och tar tacksamt emot förslag och önskemål. Vi kan även skräddarsy kurser direkt för en kunds behov.