Information angående medlemsavgiften för 2017

Förra årets kaosartade utskick av mail med medlemsavgiftsfakturor har resulterat i närma 3000 mail på det mailkonto som når vår kassör (kassor(at)sipf.se). Styrelsen har konstaterat att det inte finns någon rimlig möjlighet att gå igenom dessa mail för eventuell åtgärd. Vi kommer således att ”deleta” alla mail på detta mailkonto. Det innebär att du inte kommer att få något svar på eventuella utestående frågor till kassören.
Vi kommer inte att utesluta någon medlem som inte lyckats betala sin medlemsavgift för 2017. Om du har betalat dubbel medlemsavgift under 2017 ber vi dig skicka ett nytt mail till vår sekreterare på sekreterare@sipf.se och meddela detta. Då kommer vi att notera ditt namn och tillgodoräkna betalningen för 2018. (Skulle du mot förmodan ha betalat dubbla avgifter och skulle vilja lämna föreningen så ber vi att få dina kontouppgifter för återbetalning av den ena medlemsavgiften.)
OBS! Vid kommande rensningen av kassörsmailkontot kan tyvärr ytterligare mail angående medlemsavgiften 2017 slinka igenom. IGNORERA SÅDANA MAIL!
För din information kan styrelsen meddela att vi håller på att upphandla administrativa föreningstjänster. Det betyder att faktureringen av årsavgifter från och med 2018 kommer att hanteras på ett helt annat vis än tidigare och misstag av tidigare slag kommer förhoppnings därmed att kunna undvikas samtidigt som kassörens arbete i föreningen underlättas.
Med soliga sommarhälsningar
Styrelsen

Nyhetsarkiv

  • Årsmöte 2024

    SIPFs årsmöte 2024, Stockholm, den 20 mars.

    Läs mer
  • Höstmöte 2023

    SIPFs höstmöte, Arjo AB i Malmö den 26/10

    Läs mer
  • EPO frågeformulär - SPLH ***BRÅDSKANDE***

    SIPF har möjlighet att yttra sig till EPO i form av besvarande av ett frågeformulär, senast den 10/5.

    Läs mer
  • IP Kongress i Stockholm

    UNION-IP kommer att hålla en kongress i Stockholm 15-16 juni 2023. Anmälningstiden för early-birds har förlängts till 31 mars. Det vore trevligt att få se många svenskar på kongressen.

    Läs mer
  • Årsmöte 2023

    Hej alla SIPF medlemmar,

    Läs mer